ANABELA LUX

ANABELA LUX

КРЕВЕТ

Кревет со едноставен дизајн, лесно се комбинира со останатите парчиња мебел во спалната соба.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
206 x 166 x 92 cm

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ