ČERI

ČERI

КРЕВЕТ

Дизајниран како современа интерпетација на класичниот стил, креветот "ČERI" ќе внесе гламур во вашата спална соба. Може да биде со или без механизам (кутија за складирање). Душекот не е вклучен во цената.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
240 x 196 x 106 cm
(за душек 200 x 180 cm)
240 x 176 x 106 cm
(за душек 200 x 160 cm)

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ