CRISTO

CRISTO

КРЕВЕТ

Кревет со раскошен изглед во кој ќе сонувате слатки соништа. Може да биде со или без механизам (кутија за складирање). Душекот не е вклучен во цената.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина)):
226 x 200 x 108 cm
(за душек 200 x 180 cm)
226 x 180 x 108 cm
(за душек 200 x 160 cm)

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ