LUBI

LUBI

КРЕВЕТ

Класичната, рустикална изработка на овој кревет ќе донесе раскош во моментите на релаксација и одмор. Може да биде со или без механизам (кутија за складирање). Душекот не е вклучен во цената.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
240 x 200 x 93 cm
(за душек 200 x 180 cm)
240 x 180 x 93 cm
(за душек 200 x 160 cm)

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ