MIRAN SAN

MIRAN SAN

КРЕВЕТ

Тапациран кревет со инзвонредна удобност кој во својот состав има и душек. Може да биде со или без механизам (кутија за складирање) .

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
Кревет со механизам
214 x 168 x 100 cm
214 x 148 x 100 cm
Кревет без механизам
207 x 165 x 100 cm
207 x 145 x 100 cm
UNUTRAŠNJI RASPORED ORMANA

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ