REA

REA

КРЕВЕТ

Модерен кревет со чисти линии обложен со кожа, ќе биде најдобриот пријател на вашиот сон. Може да биде со или без механизам (кутија за складирање). Душекот не е вклучен во цената.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
222 x 170 x 100 cm
(за душек 200 x 140 cm)
222 x 190 x 100 cm
(за душек 200 x 160 cm)
222 x 210 x 100 cm
(за душек 200 x 180 cm)
UNUTRAŠNJI RASPORED ORMANA

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ