NICA

NICA

СПАЛНА СОБА

Нека вашиот интимент простор стане оаза на мир и опуштање со спалната соба „NICA". Узглавјето е тапацирано во природна кожа во тон капучино. Можност за купување на поединечни елементи.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
Плакар 5K:
233,8 x 58,4 x 240 cm
Плакар 3K:
140,2 x 58,4 x 240 cm
Плакар 3K лизгачки врати:
272,6 x 60 x 240 cm
Кревет:
210 x 186 x 87 cm
(за душек 200 x 180 cm)
Комода 3F:
140 x 51,6 x 75 cm
Наткасна:
54 x 42 x 47 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ