REMO

REMO

СПАЛНА СОБА

Белата боја и заоблените линии на спалната соба „REMO" ја истакнуаат нејзината елеганција. Фиоката на креветот е практична за чување постелина или алишта. Елементите на собата можете да ги комбинирате согласно своите потреби и поединечно да ги купите.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
Плакар 5K:
234 x 55 x 240 cm
Плакар 2K:
93,6 x 55 x 240 cm
Кревет:
205,4 x 185,4 x 100 cm
(за душек 200 x 180 cm)
205,4 x 165,4 x 100 cm
(за душек 200 x 160 cm)
Комода 6F:
54 x 42 x 117,1 cm
Комода 3F:
140 x 50 x 75,1 cm
Наткасна:
54 x 42 x 54,3 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ