BEA

BEA

СТОЛИЦА

Столица со исклучителна удобност, со украсни копчиња, наслон и ногарки од масивно дрво одличен избор за опремување на терпезарии, деловни простории и хотели.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
56 x 67 x 90 cm

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ