DEVON

DEVON

СТОЛИЦА

Столица со ногари од масивно дрво и декоративни копчиња на наслонот, ќе внесе доза на шик и елеганција во Вашиот простор.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
46 x 49 x 95 cm

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ