KASTOR

KASTOR

СТОЛИЦА

Практичен модел со благо стилизирани линии. Тапациран наслон и седиште кои ќе бидат за ваша секојдневна удобност.

Slika preseka
Димензии (ширина/длабочина/висина):
47 x 59 x 96 cm

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ