STEFANY

STEFANY

СТОЛИЦА

Столици со ногарки од масивно дрво и меко удобно седиште, ќе овозможи пријатен престој во вашата трпезарија. Функционалноста и естетиката на овој модел го прават соодветен на опремување на ентериер за различни намени.

Slika preseka
Dimenzije (širina/dubina/visina):
56 x 55 x 88 cm

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ