STIL

STIL

СТОЛИЦА

Раскошна столица со вонвременски дизајн со резбарени елементи и декоративни нитни. Во комбинација со елементите од програмата “VIKTORIJA” нејзиниот впечатлив стил посебно доаѓа до израз.

Slika preseka
Димензии (ширина/длабочина/висина)
52 x 60 x 103 cm

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ