VLASINA

VLASINA

СТОЛИЦА

Со рам и ногарки од масивно дрво, столица "VLASINA" се е карактеризира со едноставност и елеганција. Може да се користи за опремување на домови, хотели и угостителски објекти.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
45 x 49 x 101 cm

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ