ZULU

ZULU

СТОЛИЦА

Столица со ногарки од полно дрво, тапациран наслон и седиште со инзвонредна удобност. Практична и едноставна, се вклопува во било кој ентериер од класичен до современ.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
46 x 50 x 95 cm

МАТЕРИЈАЛ

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ