FRED

FRED

ТРПЕЗАРИСКА МАСА

Масата „FRED" ќе внесе топлина и хармонија во вашата трпезарија. Одлично се комбинира со останатите елементи од програмата „FRED". Достапна е во две бои: храст и цреша.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
200 x 100 x 75 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ