IZI

IZI

ТРПЕЗАРИСКА МАСА

Трпезариска маса која вешто ги комбинира убавината и функционалноста. Ногари и рам од масивно дрво. Со отворање се добива дополнителна површина од 60 cm. Достапна е во две бои: светол бор и венге.

Димензии (ширина / длабочина / висина):
160 (220) x 90 x 75 cm
120 (180) x 80 x 75 cm
Slika preseka

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ