SAFIRA

SAFIRA

ТРПЕЗАРИСКА МАСА

Единствена комбинација од висококвалитетни материјали со финална израбока во тон темен храст. Можете да ја комбинирате со останатите елементи од програмата „SAFIRA“ со што ќе го потполните и оплемените својот ентериер.

Димензии (ширина / длабочина / висина):
Маса без развлекување:
200 x 100 x 76 cm
160 x 90 x 76 cm
Маса со развлекување:
160/200 x 90 x 76 cm
Slika preseka

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ