SAHARA

SAHARA

ТРПЕЗАРИСКА МАСА

Соберете се на неделен ручек целата фамилија и уживајте во вкусните јадења и дружењето. Да можете сите удобно да се сместите, едноставно извлечете го додатниот дел на трпезариската маса.

Slika preseka
Димензии (ширина/длабочина/висина):
Трпезариска маса на развлекување:
160 (200) x 90 x 80 cm
140 (180) x 90 x 80 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ