TARA

TARA

ТРПЕЗАРИСКА МАСА

Ногари со необична форма изработени од масив од бука и горна плоча со чворови, кои ја прават оваа трпезариска маса автентично парче мебел кое ќе стане ваше омилено место.

Slika preseka
Димензии (ширина / длабочина / висина):
200 x 100 x 76,5 cm

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ