СРБИЈА

- Falkensteiner Хотел 4*, Белград

 

- Хотел  “Stara Planina”, Jabučko Ravnište

- Хотел  “Mona”, Zlatibor

- Intercontinental Хотел , Белград

- Хотел  “Šumadija Best Western”, Белград

- Хотел  “Best Western M”, Белград

- Хотел  “Turist”, Белград

- Хотел  “Holiday Inn, Белград

- Хотел  “IN”, Белград

- Хотел  “Prestige”, Белград

- Хотел  “Pržar”, Врање

- Хотел  “Prezident”, Златибор

- Хотел  “My Place Best Western”, Ниш

- Хотел  “Aleksandar”, Ниш

- Хотел  “Bravo”, Лозница

- Lovački dvorac “Kaštel Ečka”, Ечка

- Univerzijada 2009,

  Универзитетска населба, Белград

- Хотел  "Grand", Ниш

- Хотел  "Radan", Пролом Бања

- Хотел  "Mamashelter",  Белград

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

All rights reserved         Copyright by SIMPO ad  2017.

C

R

СИМПО повеќе од три децении е присутен на светскиот пазар во опремување. Во нашето портфолио се бројни деловни објекти и хотели ширум Европа и на Блискиот Исток, меѓу кои се и Светскиот трговски центар во Моска, хотел KlausK во Хелсинки, 12 Month Luxury Resort во Пилио, Грција, Four Seasons во Кипар,  Intercontinental во Доха, Хотел Hilton во Подгорица, Хотел Hilton во Даблин, како и други хотели од висока категорија ширум светот. Во оквирот на нашата специјализирана фирма „Simpo Line“ ги обединивме сите делатности поврзани за опремување од проектирање до комплетно изведување на ентериерното по системот „клуч на рака“. Во областа опремување во можност сме да одговориме и на најсложените барања на клиентите и да испорачаме стандардни, но и уникатни елементи за ентериери - од мебел, подни и ѕидни облоги,  до внатрешна столарија.

- Falkensteiner Хотел 4*, Белград

 

- Хотел  “Stara Planina”, Jabučko Ravnište

- Хотел  “Mona”, Zlatibor

- Intercontinental Хотел , Белград

- Хотел  “Šumadija Best Western”, Белград

- Хотел  “Best Western M”, Белград

- Хотел  “Turist”, Белград

- Хотел  “Holiday Inn, Белград

- Хотел  “IN”, Белград

- Хотел  “Prestige”, Белград

- Хотел  “Pržar”, Врање

- Хотел  “Prezident”, Златибор

- Хотел  “My Place Best Western”, Ниш

- Хотел  “Aleksandar”, Ниш

- Хотел  “Bravo”, Лозница

- Lovački dvorac “Kaštel Ečka”, Ечка

- Univerzijada 2009,

  Универзитетска населба, Белград

- Хотел  "Grand", Ниш

- Хотел  "Radan", Пролом Бања

- Хотел  "Mamashelter",  Белград

ЦРНА ГОРА

- Хотел “Mediteran” 5*, Бечиќи

- Хотел “Admiral”, Будва

- Хотел “Hilton”, Подгорица

- Хотел “California”, Свети Стефан

- “The Chedy”, Luštica Bay

- Хотел “Славија”, Будва

ХРВАТСКА

- Grand Хотел Admiral 4* Дубровник

- Хотел и Вила "Ambasador“, Опатија

- Хотел "Palace", Опатија

- Хотел "Bellevue", Опатија

- Хотел "Seget", Трогир

- Хотел "Albatros",  Цавтат

- Хотел "Imperijal", Опатија

- Хотел "Jakov",  Шибеник

- Институт за рехабилитација, Специјална болница

  "Miroslav Zotović",  Слатина

- Palača "Divnić", Шибеник

- Хотел „Epidaurus“, Цавтат

- „Kids Hotel Andria“, Шибеник

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

- Хотел “Park”, Добој

- Apart Хотел “Vučko”, Јахорина

МАКЕДОНИЈА

- Хотел “Metropol”, Охрид

ГРЦИЈА

- 12 month luxury resort, Пилио

- Хотел “Sithonia” 5*, Порто Карас, Халкидики

КИПАР

- Хотел Ресорт “Four Seasons” 5*, Лимасол

- Хотел “Mediterranean Beach” 5*, Лимасол

РУСИЈА

- Хотел “Saljut”, Москва

- Светски трговски центар, Москва

ШВЕДСКА

- Хотел “Radisson Blu Riverside”, Гетеборг

- Хотел “Clarion” 4*, Стокхолм

НОРВЕШКА

- Хотел “Quality Airport Vaenes”, Трондхеим

- Хотел “Quality Airport Хотел Gardermoen”,

  Осло

- Хотел “Quality Airport Хотел Stavanger”,

  Ставангер

- Хотел “Quality Хотел Mastermyr”, Колботн

- Хотел “Narvik”, Осло

- Хотел “Quality Хотел 33, 4*, Осло - Хотел “Farris

   Bad AS”, Ларвик

ИРСКА

- Хотел "Hilton", Даблин

ГЕРМАНИЈА

- Park In Хотел, Берлин

БУГАРИЈА

- Helena Resort, Сани бич

- Хотел “Veronica”, Варна

КАТАР

- Хотел “Intercontinental”, Доха

ФИНСКА

- Хотел “KlausK”, 5*, Хелсинки

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ

All rights reserved         Copyright by SIMPO ad  2017.

C

R