BAMBINO ALOE

BAMBINO ALOE

ДУШЕК СО ЈАДРО ВО ЏЕБ

СЕТЕТЕ ГИ БЛАГОТВОРНИТЕ ДЕЈСТВА НА ЕКСТРАКТОТ ALOE VERA

Водејќи се по потребите на децата за здрав и правилен развој, овој душек е изграден така што комбинацијата на материјалите и завршната ткаенина овозможува идеални анатомски својства и максимална удобност. Завршната ткаенина третирана со екстракт од билката Aloe vera е мека и пријатна за сон, пружа смирувачко антиалергиско и антибактериско дејство.

 

▪ КАРАКТЕРИСТИКИ
    - висина: 16 cm
    - комбинација федери во џеб и пена
    - идеална анатомска потпора на телото
    - зајакнување од PU пена
    - Финална ткаенина со екстракт од Aloe verae

 

▪ ЈАДРО

Федери во џеб од патентирана жица дебелина 1,8 mm, двострано PU пена S-25 kg/m³. Јадрото ан душекот на бочните страни дополнително е зајакнато со PU пена S-25 kg/m³ која ја чува формата и обликот, овозможува долго траење без деформација.

 

▪ ПРЕСВЛАКА

Ткаенина збогатена со лековитата билка Aloe vera, конфлин 150 g/m², пухин фолија So 25 kg/m³, неткан текстил 17 g/m².

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ