GRAND

GRAND

ДУШЕК СО ЈАДРО ВО ЏЕБ

МАКСИМАЛНА УДОБНОСТ ЗА ДЛАБОК СОН

Во потрага за максимална удобност, здрав сон и вистинско одмор, го креиравме овој душек со извонредни карактеристики. Мирен сон со мали движења е обезбеден од комбинацијата на индустриски и природни материјали. Овој душек е одличен избор за парови, бидејќи при движење не доаѓа до вибрации на поголема површина. Финалната ткаенина брзо се ослободува од вишокот влага и одлична препорака е за тие со осетлива кожа.

 

▪ КАРАКТЕРИСТИКИ
    - висина: 25 cm
    - комбинација федери во џеб, пена и пресувани кокосови влакна
    - овозможува идеална анатомска потпора на телото
    - зимска страна за спиење збогатена со волна
    - зајакнување со PU пена
    - рачки за лесно превртување и манипулација

 

▪ ЈАДРО

Федери во џеб изработени од патентирана челична жица дебелина 1,8 mm, двострано неткаен текстил 100 g/m², слој пресувани кокосови влакна 1500 g/m², PU пена S-25 kg/m³. Јадрото на душекот на бочната страна е дополнително зајакната со челична еластична HVT трака i PU пена S-25 kg/m³.

 

▪ ПРЕСВЛАКА

Финална ткаенина Cvilih Ecoly. Летна страна на душекот - Cvilih Ecoly конфлин 200 g/m², фолија од пена So 25 kg/m3, неткан текстил 17 gr/m². Зимска страна на душекот – Cvilih Ecoly, конфлин 100 g/m², волна 300 gr/m², фолија од пена So 25 kg/m³, неткан текстил 17 g/m².

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ