MONTO

MONTO

ДУШЕК СО ЈАДРО ВО ЏЕБ

ПОВЕЌЕ ОД ДУШЕК

Душек од висока класа со наддушек кој по потреба може да се извади. Овозможува на корисникот двоструко задоволство бидејќи се прилагодува на неговите потреби и желби. Висина од 29 cm, дава додатно чувство на комфор и поголем степен на удобност и анатомка потпора. Системот федери во џеб се прилагодува на неколку точки на телото и рамномерно го распределува притисокот по душекот, а кичмата зазема правилна положба. Monto е идеален избор за сите оние кои трагаат за врвна удобност и го ценат секојдневното квалитетно опуштање и одмор.

 

▪ КАРАКТЕРИСТИКИ
    - висина: 29 cm
    - душек со наддушек кој може да се извади
    - комбинација федери во џеб и PU пена
    - анатомска потпора
    - проѕирна 3D трака за подобар проток на воздухот
    - зајакнување со PU пена

 

▪ ЈАДРО

Федери во џеб изработени од патентирана челична жица со дебелина1,8 mm, двострано PU пена S-35 kg/m³. Јадрото на душекот на бочните страни е додатно зајакнато со челична еластична HVT трака и PU пена S-25 kg/m³. Полнење за наддушекот - PU пена S-35 kg/m³.

 

▪ ПРЕСВЛАКА

Финална ткаенина Cvilih Brokar K04, Пресвлаката е од два дела (за душек и за наддушек), конфлин 200 g/m²,; пухин фолија So 25 kg/m³, неткан текстил 17 g/m².

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ