NAUTILUS ALOE VERA

NAUTILUS ALOE VERA

ДУШЕК СО ЈАДРО ВО ЏЕБ

МИРЕН И ЗДРАВ СОН

Благодарение на пружините во џеб двострано обложени PU пена, овој душек овозможува висока еластичност и потполна удобност во време на спиењето. Пружините реагираат на притисокот на телото независно и на тој начин се овозможува идеална потпора на телото. Дополнителна вредност дава и завршната антиалергиска ткаенина, третирана со екстракт од лековитата билка Aloa vera.

 

▪ КАРАКТЕРИСТИКИ
    - висина: 26 cm
    - комбинација федери во џеб и PU пена S-25 kg/m³ и S-35 kg/m³
    - идеална анатомска потпора на телото
    - максимална удобност за време на спиењето
    - Финална антиалергиска и антибактериска ткаенина со екстракт од Aloe vera
    - Зајакнување со PU пена

 

▪ ЈАДРО

Федери во џеб изработени од патентирана челична жица дебелина 1,8 mm, двострано PU пена S-25 kg/m³ и PU пена S-35 kg/m³. Јадрото на душекот на бочните страни дополнително е зајакнато челична еластична HVT трака и PU пена S-25 kg/m³.

 

▪ ПРЕСВЛАКА

Ткаенина збогатена со лековитата билка, конфлин 200 g/m², фолија од пена So 25 kg/m³,netkani tekstil 17 g/m².

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ