ADMIRAL

ADMIRAL

ДУШЕК СО ЖИЧАНО ЈАДРО

АНАТОМСКИ ПРИЛАГОДЛИВ, УДОБЕН И КОМПАКТЕН.

Душекот Admiral се одликува со врвен комфор, удобност и анатомска прилагодливост на телото. Кокосовите влакна присутни во полнењето му даваат компактност и цврстина. Душекот е одлична препорака за опремување хотели и други објекти за сместување. Идеалната цврстина на овој душек овозможува еднаква потпора на сите точки од телото.

 

▪ КАРАКТЕРИСТИКИ
    - висина: 23 cm
    - комбинација BONNELL пружина, кокосови влакна и PU пена
    - летна и зимска страна за спиење
    - рачки за лесно вртење и манипулација
    - зајакнат со PU пена

 

▪ ЈАДРО

BONNELL пружина изработена од патентирана челична жица со дебелина од 2,2 mm, двострано неткаен текстил 100 g/m², слој од кокосови влакна 1500 g/m²и PU пена S-25 kg/m³. Јадрото на душекот на страниците дополнителон е зајакнато со PU пена S-25 kg/m³.

 

▪ НАВЛАКА

Летна страна – финална ткаенина Cvilih Brokar K04, конфлин 200 g/m², пухин фолија So 25 kg/m³, ретекс 17 g/m². Зимска страна – завршна ткаенина Cvilih Brokar K04, конфлин 100 g/m², волна 300 g/m², пухин фолија So 25 kg/m³, ретекс 17 g/m².

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ