JUNIOR

JUNIOR

ДУШЕК СО ЖИЧАНО ЈАДРО

ЗДРАВО ОПКРУЖУВАЊЕ ЗА ОДМОР НА ВАШИТЕ НАЈМАЛИ

Посебно прилагоден за потребите и развојот на на најмладите, Junior има правилен анатомски развој за ΄рбетниот столб и колковите на бебето. Удобен, издржлив и еластичен, одлична препорака е за првите години од животот, кога сонот е од посебна важност за квалитетензарвој на млад организам. Од здравствен поглед тој овозможува зајакната пропустливост и циркулација на воздухот, креирајки исклучително пријатно и здраво опкружување за одмор на вашите најмлади.

 

▪ КАРАКТЕРИСТИКИ
    - висина: 16 cm
    - BONNELL пружина
    - за правилен анатомски развој на ΄рбетниот столб и колковите на бебето.e
    - удобен, издржлив и еластичен
    - обезбедува пропустливост и циркулација на воздухот

 

▪ ЈАДРО

BONNELL пружина изработена од патентирана челична жица со дебелина 2,2 mm поврзана со спирали изработени од патентирана жица со дебелина 1,4 mm, апретиран филц 800 g/m², конфлин 200 g/m²..

 

▪ НАВЛАКА

Ткаенина (памик 65%, полиестер 35%), конфлин 150 g/m², пухин фолија So 25 kg/m³, неткаен текстил 17 g/m².

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ