PAPILON

PAPILON

ДУШЕК СО ЖИЧАНО ЈАДРО

УДОБНОСТ НА ДОФАТ НА РАКА

Papilon е мек и удобен душек кој во комбинација Bonnell пружини и PU пена го олеснува притисокот на телото овозможува оптимална потпора на сите негови точки. Покрај појачувањето на пропустливоста и циркулацијата на воздухот, овој душек е идеален избор за клик-клак лежаи, кој и покрај честите свиткувања гарантира одржување на формата и непоходната цврстина. Удобност каква што заслужувате...

 

▪ КАРАКТЕРИСТИКИ
    - висина: 16 cm
    - комбинација BONNELL пружина и PU пена го олеснува притисокот на телото
    - оптимална потпора на сите точки од телото
    - мек и удобен
    - зајакнување од PU пена на аглите од душекот
    - душек за клик-клак лежај

 

▪ ЈАДРО

BONNELL пружина изработена од патентирана челична жица со дебелина од 2,2 mm, меѓусебно поврзани со спирали од патентирана жица со дебелина 1,4 mm. Внатрешно во јадро измеѓу пружините зајакнување од регенерат S-25 kg/m³. На жичаното јадро двострано поставен апретиран филц 800 g/m², PU пена S-25 kg/m³. Јадрото на душекот на аглите има дополнително зајакнување од PU пена S-25 kg/m³.

 

▪ НАВЛАКА

Дводелна пресвлака од платно- мешавина од природни и синтетски влакна, конфлин 150 g/m², пухин фолија So 25 kg/m³, ретекс 17 g/m²

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ