PREMIJER

PREMIJER

ДУШЕК СО ЖИЧАНО ЈАДРО

ПРОТИВ БОЛКИ ВО ГРБОТ

Premijer е еден од најпознатите SIMPO душеци. Неговата инзвонредна удобност и квалитетна изработка се одлична препорака за опремување хотели и други објекти за сместување. Од сите страни е зајакнат со пена која ја одржува формата и овозможува долго да биде заштитен од оштетувања и деформации.Анатомски е прилагоден на телото со што се обезбедува правилна положба во текот на спиењето. Посебно се препорачува за оние кои имаат болки во ΄рбетниот столб.

 

▪ КАРАКТЕРИСТИКИ
    - висина: 21 cm
    - комбинација BONNELL пружина и пена
    - анатомски е прилагоден на телото
    - пропустливост и циркулација на воздух
    - цврстина и долготрајност
    - зајакнат oд PU пена

 

▪ ЈАДРО

BONNELL пружина изработена од патентирана челична жица со дебелина од 2,2 mm. На жичаното јадро двострано апретирани филц 1000 g/m² и PU пена S-25 kg/m³, кои на душекот му овозможуваат да биде издржлив, удобен и мек. Јадрото на душекот на страниците дополнително е зајакнато со PU пена S-25 kg/m³ која ја чува формата и обликот и овозможува да трае долго без деформации.

 

▪ НАВЛАКА

Ткаенина (памук 47% и полиестер 53%), конфлин 150 g/m², пухин фолија So 25 kg/m³, неткаен текстил 17 g/m².

НАПОМЕНА

Димензии технички карактеристики за производите и цените се основани на информациите достапни во моментот на објавата. Ве молиме за сите информации да проверите во најблискиот продажен салон.

Go up

НА ВРВ

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ